Afknappers voor vrouwen!

afknappers

Het is natuurlijk niet snel goed, maar wij mannen boeken nog steeds vooruit gang! Ontdek onderstaande tips, zodat vrouwen niet meer op je afknappen…

Niet je eigen stijl hebben

Laat gewoon lekker zien wie je bent, jouw persoonlijkheid mag natuurlijk centraal staan. Kleed je dan ook naar wie je bent en ga bijvoorbeeld niet met bergschoenen rond lopen, want hallo Nederland heeft volgens mij niet bepaald de bergen die je normaal gaat beklimmen met bergschoenen. Vrouwen kunnen dan ook gruwelijk afknappen op die lompe kisten!

Hoe staat het met oor en neus haar?

Misschien trekt dat niet meteen jouw aandacht, maar de persoon waarmee je staat te kletsen kan, door over aanwezigheid van oor en neus haren, er ineens wel heel erg op gefocust zijn. Niet bepaald handig en zal ook een afknapper zijn. Knip iets te lange haren dus gewoon bij. Zorg er ook voor dat je oorschelp schoon is, wel zo fris. Uiteraard zouden je wenkbrauwen ook in dit rijtje passen, maar volgens mij weten wij mannen nu onderhand wel dat het hebben van één über wenkbrauw niet zo charmant is!

Crèmetje en maskertje…

Het klinkt misschien nogal vrouwelijk. Maar kom op, wie wil er nu geen mooie stralende huid hebben? Voor sommige is het misschien al een dagelijks ritueel, maar dat is het dus niet voor iedereen. Een grauwe onverzorgde huid, straalt jammer genoeg niet veel uit en kun je je er toch maar beter aan wagen. Het leuke is, dat het eigenlijk niet eens zoveel tijd kost als vaak gedacht en dat terwijl het effect er weldegelijk is! Een goede crème zorgt ervoor dat de vochtbalans in de huid weer verbeterd wordt, deze kun je dan ook het beste dagelijks gebruiken (zet hem bijvoorbeeld naast je tandenborstel). Ook lekker is om eens in de week een gezichtsmasker te gebruiken, deze reinigt de huid grondig, waardoor de huid weer soepel wordt en weer opgewassen is tegen een goede scheerbeurt.

Onverzorgde lippen

Geschilferde droge lippen zijn niet echt prettig, niet voor jou, maar zeker niet voor de partner tijdens het zoenen. Tip: poets je lippen regelmatig met een droge tandenborstel, daar worden je lippen weer heerlijk zacht van. De dode huidcellen worden hierdoor verwijderd en dit bevordert de nieuwe celaanmaak in de huid.

Vreemde luchtjes

Voorkom het hebben van vreemde luchtjes. Was je uiteraard regelmatig, maar vergeet ook vooral je deodorant niet. Je wilt als man natuurlijk wel ruiken als een echte man, maar dan natuurlijk wel naar die verleidelijk man, niet naar die hard werkende zwoegende man.

Doe je voordeel met deze tips, wel zo handig met Valentijnsdag is aankomst! Geen afknappers meer…

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.