Ben jezelf! 24YOU

jezelf

De mannen van vandaag zijn geen grijze muizen, gelukkig maar, want iedereen is uniek en je mag natuurlijk gezien worden. Ontdek je eigen identiteit en draag dit ook uit naar buiten. Ook vrouwen waarderen een goede uitstraling, hieronder een aantal tips om je uitstraling een boost te geven!

Persoonlijke verzorging

Natuurlijk kan persoonlijke verzorging niet ontbreken. Een verzorgde uitstraling geeft niet alleen jezelf meer zelfvertrouwen, maar laat ook aan de buitenwereld zien, dat je het belangrijk vindt om goed voor de dag te komen. Heb je bijvoorbeeld een prachtige baard, zorg er dan wel voor dat je deze goed verzorgd. Fatsoeneer de baard, ook de eventuele wildgroei richting de wangen! Ga gewoon voor een gemakkelijk ritueel, bijvoorbeeld het ochtend ritueel is snel, gemakkelijk en zeer effectief (time management!).

Ga ook regelmatig eens naar de kapper. Het is niet alleen heerlijk als er iemand lekker aan je bol zit, maar het zorgt er ook voor dat je haar altijd naar je zin blijft. Vraag je kapper ook naar eventuele trends of looks die bij jou passen. Doe alleen niet al te veel gel of wax in je haar, zoals ze je wel eens bij de kapper de deur uit sturen. De natuurlijke look past over het algemeen het beste bij je gezicht!

Kledingstijl

Kies een kledingstijl die bij je past, bijvoorbeeld sportief, casual, zakelijk…. Je mag daar uiteraard best uniek in zijn! Je uitstraling wordt namelijk ook bepaald door je kleding keuze. Een kledingstijl die bij je past, klopt bij je identiteit. Daarnaast is het natuurlijk wel belangrijk dat je kleding verzorgd is, geen vouwen en geen vlekken. Zorg er ook voor dat je niet dagelijks hetzelfde draagt. Speel je graag safe als je inkopen doet, kies dan absoluut niet safe zwart. Zwart is namelijk niet altijd zo safe als je denkt. Bruin of blauw oogt meestal beter en past eigenlijk ook overal bij! Vertrouw bij het kopen in een winkel niet op de winkeldame of heer, maar op je gevoel…

Natuurlijk kun je de outfit ook nog een unieke touch geven door het te combineren met unieke sokken, gekleurde veters of andere toffe musthaves. Ontdek de musthaves van Mencare24 onder 24YOU!

Ben jezelf!

Zolang je jezelf bent en je goed in je vel zit, zul je dit ook uitstralen. Luister dus altijd goed naar jezelf! Weet hoe je jezelf wilt presenteren en ben je hiervan bewust. Personal branding is eigenlijk zo belangrijk, want ook jij bent uniek, dus doe er je voordeel mee!

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.