Ben jij een ijdele precisie scheerder?

ijdele precisie scheerder

Je hebt scheerders in alle soorten en maten, snelle, luxe, comfortabele en natuurlijk ook de mannen die graag efficiënt willen zijn met het scheren. En dan heb je natuurlijk ook nog een groot verschil tussen de nat en de droog scherende kerels. Droog scheren is vaak voor de mannen die graag snel willen scheren, altijd gemakkelijk met een elektrisch scheerapparaat. Nat scherende heren daarentegen doen liever iets wat meer moeite, want je hebt langer resultaat. Er zijn ook veel verschillende type nat scheerders, zit jij er tussen?

Sportieve scheerders

Een sportieve scheerder is te herkennen aan zijn drukke levensstijl, carrièregericht en actief sporter en wil natuurlijk dat de huid er goed verzorgd uitziet. De dag begint vaak met een heerlijke douche en daarna een scheerbeurt, soms is het zelfs een combinatie van, want ja, als sportieve scheerder is timemanagement belangrijk. Vooraf een face wash is de must voor een gestroomlijnde scheerbeurt en ontbreekt zeker niet. Na het scheren wordt er altijd gekozen voor een beschermende aftershave, want de huid moet kunnen herstellen.

Klassieke scheerders

Een klassieke scheerder scheert zichzelf zoals het eigenlijk hoort, hij neemt er de tijd voor en bereidt zich goed voor. ’s Morgens dus geen gehaast, want de klassieke scheerder neemt er de tijd voor en bereidt de huid voor met een pre shave oil. Ze willen echt kunnen genieten van het scheermoment. Vervolgens zal de scheercrème of scheergel met een scheerborstel worden aangebracht, op de ouderwetse manier dus! En natuurlijk kan achteraf de aftershave niet ontbreken.

Gevoelige scheerders

De gevoelige scheerder heeft over het algemeen een gevoelige huid of last van acne. Vaak is het voor deze scheerder niet gemakkelijk om de juiste producten te vinden en is scheren geen prettige bezigheid. Tenzij ze eenmaal de producten hebben kunnen vinden die een positief effect hebben op de huid. Het beste is gebruik te maken van natuurlijke producten, deze brengen meestal de minste irritaties met zich mee. Wij hebben drie merken in het assortiment die hier aan voldoen, Bulldog, Extenso for Men en Osmium for Men.

Über snelle scheerders

Dit zijn de scheerders die even snel en vluchtig scheren om te scheren en vinden dat die baard er nu af moet! Dus het liefst geen gedoe ’s ochtends, vaak snel een scheerschuim aanbrengen en scheren maar. Sommige zijn nog wel bereid om de huid te beschermen met een goede aftershave! De kans dat er bij deze scheerder scheerwondjes ontstaan is een stuk groter…

Ijdele scheerders

De ijdele scheerders zijn van de precisie en moeten dus ook wel wat tijd uittrekken voor een goede scheerbeurt. Om succesvol te zijn in het leven behoor je blijkbaar een perfect gladde huid te hebben. De huid wordt als eerst goed gereinigd met een face wash, vervolgens wordt vaak ook de huid voorbehandeld met een pre shave oil. Daarna wordt met een scheergel geschoren om precies te kunnen scheren. Na het scheren wordt de huid weer gevoed en beschermd met een hydraterende crème of een antirimpelcrème, want een gezonde en frisse uitstraling is echt belangrijk.

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.