Bucketlist 2017: de Marathon

de marathon

Het einde van het jaar is weer nabij en dat betekent dat wij onze bucketlist voor komend jaar weer gereed aan het maken zijn. 2017 Belooft weer een bijzonder jaar te worden natuurlijk, maar uiteraard willen wij komend jaar net een extra verdieping geven. Wij maken een bucketlist en bovenaan staat het lopen van de marathon!

Bucketlist
Doe mee en maak ook een bucketlist voor 2017! Zo even wat inspiratie: Ga parachute springen, ga vrijwilligerswerk doen, ga een kop koffie drinken met een wildvreemde, een dag meer dan 10.000 kcal proberen te eten, organiseer een kroegentocht, gooi een pijltje blind op de kaart van Europa en maak er een roadtrip naar toe, organiseer een surprise party voor iemand, roadtrippen met de fiets door Nederland of natuurlijk het lopen van een marathon.

The Marathoner
Maar waarom in godsnaam het lopen van een marathon? Mencare24 heeft hem al eens in Amsterdam en Rotterdam gelopen, maar gaat dit jaar voor de Marathon Tilburg, de thuisbasis van Mencare24. Met ervaring kunnen wij dus zeggen dat het lopen van 42,195 km veel met je doet. Het geeft je een top gevoel, zelfvertrouwen, je kunt anderen inspireren, geeft je mooie buikspieren (mede dankzij goede training), je ontvangt een medaille, je bent onoverwinnelijk. En nog beter, wij weten dat ook jij het kunt! Ga trainen, overwin jezelf en schrijf je in voor een marathon in 2017…

Inspirerende marathons van 2017
9 April NN Marathon Rotterdam
23 April Enschede Marathon
21 Mei Leiden Marathon
28 Mei Marathon Tilburg
8 Oktober DLL Marathon Eindhoven
15 Oktober TCS Amsterdam Marathon

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.