Conditioners, ook voor mannen!

conditioners

Ja, er zijn ook conditioners speciaal voor mannen! Een conditioner doet eigenlijk hetzelfde voor het haar, als een moisturiser (dagcrème) doet voor de huid. Een conditioner geeft het haar een extra beschermlaagje, waardoor de vochtbalans in het haar op peil gehouden kan worden en het haar er dus minder snel droog en dof uit gaat zien. Tevens zal het haar weer zachter aan gaan voelen. Het wassen van het haar is dus niet altijd voldoende. Sommige shampoos kunnen er zelfs voor zorgen dat het haar te droog wordt, waardoor een conditioner echt een pre is.

Velen van ons gebruiken diversen soorten haarstylingsproducten. ’s Avonds kun je het beste de gel, wax, styling cream er even uitspoelen, dit is namelijk beter voor het haar. Door een goede shampoo en daarna een goede conditioner te gebruiken, zal het haar in optimale conditie blijven. Met ‘goede’ wordt bedoelt een shampoo of conditioner die past bij jou haartype.

Nu denk je misschien nog steeds, waarom zou ik in godsnaam een conditioner gaan gebruiken? Het feit is, dat het haar door gebruik van een conditioner in top conditie blijft. Het klopt dat het verschil van haren tussen de man en vrouw nauwelijks verschilt, wel verschilt de geur van de shampoo en conditioner enorm. Hierdoor zijn er ook speciaal conditioners ontwikkeld voor de man, want een echte man ruikt niet graag hetzelfde als de vrouw.

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.