Decembeard

Decembeard

Baarden, baarden en nog eens baarden. Lekker warm, zeker nu de winter weer voor de deur staat! December staat bij Mencare24 dan ook in het teken van deze baarden tijdens Decembeard. Laat ook jij deze maand je baard lekker groeien?

Decembeard
Tijdens Decembeard laat je dus je baard staan. Was je nog niet aan het kweken, verstop dan vanaf nu je scheermes en begin. Uiteraard zijn er al velen die begonnen zijn met het kweken van een snor tijdens Movember. Tijdens Decembeard gaan we net nog even een stapje verder, nog maar te zwijgen over Januhairy! Deel je baard met ons via @Mencare24.

Knippen en kammen
Een baard moet je verzorgen, want anders denkt men wellicht dat je een zwerver bent. Door de uitstekende haartjes bij te knippen ontstaat er een mooi model baard. Deze kun je vervolgens met beardbalm of beardoil verzorgen, zodat de baard een gezonde glanzende uitstraling krijgt en in model blijft zitten. Vraag bij je bestelling een sample van een beardoil en test hem lekker zelf!

Wassen
Muffe baarden zijn niet hot, dus was net als de rest van je beharing ook je baardharen. Dit doe je met een beardsoap. Deze beardsoap verzorgd niet alleen de baardharen, maar ook de huid die zich verscholen houdt onder de baard. Deze kan namelijk gaan kriebelen of irriteren.

Contouren bijwerken
Is je baardje al wat gegroeid, werk dan ook de contouren van de baard bij. Hiermee bedoelen we de wangen en de keel. Om heel precies te scheren, kun je scheren met een shavette openklap scheermes of een safety razor. Werk de randje van de wangen heel precies bij en ontwerp je eigen snor/baard. De keel kun je het beste convex scheren, dat is bolvormig in een boog om de adamsappel heen, hierdoor lijkt het niet of je ineens een hele dikke nek hebt, maar juist een slanke.

Deel jouw baard met ons via @Mencare24!

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.