Extenso for Men Effective Scrub Wash

effective scrub wash

De huidige man besteed steeds meer aandacht aan zijn uiterlijk. De markt voor mannenverzorgingsproducten is in de laatste 10 jaar dan ook sterk gestegen. Omdat de mannenhuid enorm verschilt van de vrouwenhuid en mannen andere eisen stellen aan de verzorgingsproducten (de producten moeten effectief, gemakkelijk en snel zijn), zijn er verschillende verzorgingsproducten ontwikkeld speciaal voor deze mannen. Ontdek de verschillen tussen de mannen- en de vrouwenhuid klik hier.

De verzorging van de mannenhuid begint met een goede reiniging van de huid. De huid wordt dagelijks blootgesteld aan scheren (wat de huid aantast) en aan verschillende externe factoren, zoals bijvoorbeeld het weer. Dit reinigen is heel erg belangrijk, omdat de mannenhuid erg gevoelig is en meer talg aanmaakt. Voorkom dus dat poriën verstopt raken (mee-eters) of zelfs gaan ontsteken (acne), zorg ervoor dat de poriën vrij kunnen ademen. Door het reinigen verwijder je de dode huidcellen en eventuele onzuiverheden. Niet alleen is dit goed voor de huid, maar het voelt ook nog eens fris aan.

Gebruik hiervoor dagelijks een goed cleanser/ face wash. Ook is het verstandig om regelmatig de huid te scrubben. Een scrub zorgt er namelijk voor dat de huid diep gereinigd wordt, de dode huidcellen grondig verwijderd worden, zodat de huid zich kan blijven vernieuwen en een scrub laat de huid zachter aanvoelen. Als je last hebt van een gevoelige huid is het wel verstandig om te scrubben, alleen doe dit hooguit 2 keer in de week (dit is uiteraard afhankelijk van welke scrub er gebruikt wordt).

Extenso for Men

Extenso For Men heeft een compacte, maar complete lijn met huidverzorgingsproducten die afgestemd zijn op de specifieke eisen van de mannenhuid. Extenso For Men kijkt ook naar huidverzorging volgens de mannelijke methode, dit houdt in dat het gebruik van de producten praktisch, snel en effectief moet zijn. De scrub en face cleaner kunnen bijvoorbeeld tijdens het douchen gebruikt worden en is dus tijdbesparend en toch effectief.
Alle producten van Extenso for Men zijn parabenen vrij, in plaats daarvan wordt gewerkt met natuurlijke conserveringsmiddelen.
Ook worden er geen dierlijke ingrediënten gebruikt en Extenso for Men wordt niet getest op dieren.

Extenso for Men Effective Scrub Wash

Deze Extenso for Men Effective Scrub Wash (pompflacon 150 ml) bevat kleine blauwkleurige slijpdeeltjes. Deze slijpdeeltjes reinigen de huid diep en verwijderen de dode huidcellen, hierdoor wordt de huid verzacht en stimuleert het de aanmaak van nieuwe huidcellen. De Scrub Wash zorgt er ook voor dat uw huid niet zomaar uitdroogt. Door de toevoeging van Jojoba wordt de vochtbalans in de huid op peil gehouden. Een goede scrub beurt met deze Scrub Wash is een goede voorbereiding voor een scheerbeurt. Voor het scheren moet je er namelijk voor zorgen dat de huid optimaal gereinigd is. Dit om eventuele onzuiverheden te voorkomen en vermindert het de kans op ontstekingen na het scheren.

Toepassing

Je breng de Extenso Effective Scrub Wash aan op de huid en vermengt het met lauw warm water. Masseer vervolgens met vochtige handen de Scrub Wash in met roterende bewegingen. Zorg ervoor dat je voldoende aandacht besteed aan de T-zone ( voorhoofd, neus, kin), op deze plaatsen houdt de huid namelijk het meeste vet vast, wat verstopte poriën tot gevolg kan hebben. Spoel vervolgens het geheel af met voldoende lauw warm water. Laat de huid even tot rust komen. Breng daarna een goede dagcrème (moisturiser) aan. Deze beschermt en voedt de huid.

De Extenso Effective Scrub Wash is geschikt voor dagelijks gebruik, tenzij u een zeer gevoelige huid heeft, dan mag u het maximaal twee keer per week gebruiken. Extenso Effective Scrub Wash is ook een ideale voorbereiding voor een optimale scheerbeurt en kan gemakkelijk gebruikt worden onder de douche.

Resultaat

De blauwkleurige slijpdeeltjes hebben duidelijk effect. De huid zal na gebruik van de heerlijk geurende Extenso for Men Effective Scrub Wash veel zachter en frisser aan voelen. De Scrub Wash heeft een hydraterende werking, waardoor de huid niet meer droog aan zal voelen. Wat uiteraard ontzettend makkelijk is, is dat je het scrubben kunt combineren met het douchen. Als je vervolgens gaat scheren is het helemaal perfect. Als je scheren wilt ervaren zonder trekkend gevoel is het slim vooraf te douchen, zodat de haren verzacht worden. Dus dan heb je nu 2 in 1, de haren zijn verzacht door het douchen en de huid is gereinigd!

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.