Ga fit de winterperiode tegemoet!

winterperiode

Zoals je jezelf in de zomer voelt, zou je jezelf natuurlijk het gehele jaar willen voelen. Je zit vaak ontzettend goed in je vel, mooie dagen met prachtig weer, genietend van een welverdiende vakantie en ga zo maar door. Maar waarom zou dat nou eigenlijk niet gewoon altijd kunnen?

Door jezelf goed te verzorgen kun je er voor zorgen dat je goed in je vel blijft zitten. Wil je niet dat je snel de mooie gebruinde teint verliest, blijft deze huid dan goed verzorgen. Dit kun je doen door te (blijven) sporten. Door te bewegen zorg je ervoor dat het bloed goed gecirculeerd wordt door het lichaam. Afvalstoffen worden beter afgevoerd en voedingsstoffen worden beter opgenomen. Daarnaast maak meer nieuwe cellen aan, vernieuwing is goed voor de huid, waardoor het meer gaat stralen en er gezonder uit gaat zien. Door de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen, kun je het lichaam een handje helpen. Daarnaast moet je voldoende drinken, hiermee hydrateer je de huid en kunnen afvalstoffen goed afgevoerd worden. Scrubben van de huid kan ook doorbloeding en daardoor celvernieuwing bevorderen. Wees niet bang, de bruine teint scrub je er niet af, het egaliseert de huid en verwijdert de dode huidcellen.

Let op! Ga alleen niet ineens overmatig sporten. Zeker nu het weer nog zo prachtig is en de temperaturen zacht zijn en je gaat over je top sporten, kun je gemakkelijk blessures oplopen. Bouw het op en zoek eventueel alvast een alternatief voor het geval het weer minder mooi is. Ook zal je op je voedingspatroon moeten gaan letten. Doe je aan krachttraining, zorg voor de juiste voedingsstoffen, zodat je het gewenste resultaat krijgt. Fit dus die winter tegemoet!

Wil jij graag een persoonlijk advies om fit te worden? Voor persoonlijke tips kan je uiteraard altijd mailen naar info@mencare24.nl

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.