Get your moustache waxed

moustache

Het einde van Movember nadert helaas alweer. Voor sommige is helaas de maand iets wat aan de korte kant om een mooie volle snor te kweken, maar voor anderen helemaal niet. Voor alle mannen met al een flinke moustache, let even op wat je ermee moet doen!

Modelleren
Een snor kan er rommelig en vies uit zien, zeker als je hem niet netjes in model brengt. Knip/scheer je snor netjes bij. Kies een model snor dat bij je past, er zijn vele mogelijkheden. Als je niet goed weet welk model snor het beste bij je past, kun je een aantal varianten afdrukken, uitknippen en tijdelijk opplakken. Vraag je naasten welke ze het mooist vinden.

Snorrenwax
Als je eenmaal een goed model snor hebt uitgekozen, kun je de snor trainen in het gewenste model te blijven zitten. Het gebruik van snorrenwax is hiervoor de beste oplossing. Door een kleine hoeveelheid snorrenwax te gebruiken en dit in je snor te kneden kun je gemakkelijk de snor in model brengen. Gebruik absoluut niet te veel, want dat ziet er niet uit natuurlijk (less is more). Je snorharen zullen steeds gedwongen worden in dezelfde positie te blijven zitten, hierdoor train je de haartjes en zal de snor gemakkelijker te bewerken zijn. Daarnaast geeft de snorrenwax de snor iets wat glans, waardoor de snor er beter verzorgd uit ziet!

Get your moustache waxed!!!

Volg Mencare24 ook op Instagram tijdens Movember.

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.