GO24.7 Shampoo

shampoo

Ja, ook mannen wassen hun haar. Het is belangrijk gebruik te maken van een shampoo die past bij je haartype. Heb je bijvoorbeeld droog haar, zorg er dan voor dat de shampoo die je gebruikt een hydraterende werking heeft, die je haar kan voeden, zodat deze er weer stralend uit zal zien. Wilt u meer informatie over het bestrijden van droog haar, lees dan het artikel: Oorzaken van droog haar en het bestrijden/voorkomen ervan! De shampoo van GO24.7 is een unieke shampoo die voor ieder haartype ideaal is.

GO24.7

GO 24.7 heeft een ultieme collectie van hoogwaardige, geavanceerde verzorgingsproducten voor echte mannen. De GO 24.7 lijn focust zich op wat echte mannen willen. GO 24.7 heeft de oplossing voor een gezonde en jonger uitziende look. De GO 24.7 lijn bestaat uit 6 bijzonder vervaardigde haarproducten en uit 3 producten voor de verzorging van de huid. Alle producten bevatten kenmerkende geuren zoals Ginseng Macadamia Nut of Lavender Ylang Ylang die schoon, verfrissend en uniek zijn.

GO24.7 Shampoo

Deze shampoo van GO24.7 (knijpflacon 236 ml) is niet alleen heerlijk geurend door het gebruik van de Ginseng Macademia Nut, maar onderscheidt zich ook van andere shampoos door zijn werking. Zo voelt het haar na de behandeling weer zacht aan en zal het haar voeden. Ook houdt de shampoo je haar gezond, ondanks uw leefstijl of haartype. Het ingrediënt Botanisil zorgt ervoor dat bij mannen die hun haar kleuren, de kleur langer vast houdt. Ja, want ook mannen kleuren hun haar tegenwoordig!

Toepassing

Maak eerst uw haar vochtig. Vervolgens masseert u een kleine hoeveelheid Shampoo in uw haar en op de hoofdhuid zodat deze lekker gaat schuimen. Laat het vervolgens even inwerken en spoel de shampoo daarna goed uit uw haar, doe dit met lauw-warm water. Was het haar niet te heet, want dat zou er voor kunnen zorgen dat de kleur eerder vervaagd. Herhaal de behandeling als dat nodig is.

Resultaat

Het haar zal na behandeling duidelijk zachter aanvoelen, het haar zal beter gaan hydrateren en zal er gezonder uit zien. Ook als het haar geverfd zou zijn, zorgt de shampoo ervoor dat deze de kleur behoudt.

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.