Haartrends mannen 2014

haartrends mannen

Ja, het is alweer bijna 2014! Een jaar met wellicht veel nieuwe uitdagingen en kansen, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied. Om je goede voornemens waar te kunnen maken, past misschien wel een nieuwe coupe goed bij je. Maar wat zijn de haartrends van 2014 eigenlijk?

Uiteraard is het belangrijk te kijken wat er goed bij je past. In 2014 zullen de zijscheiding en de natuurlijke look helemaal hot zijn. Lijken twee tegenstrijdigheden. Een voordeel dus, want dan is er voor ieder wat wils! Op baarden gebied is zowel de clean shaven als de ‘ik heb het meeste haar’ (lange baard en lang haar) een trend. Hieronder worden de zijscheiding en de natuurlijke look beschreven.

Zijscheiding

Voor de zijscheiding worden vaak de wat stevigere haarstylingsproducten gebruikt. Deze producten zorgen ervoor dat het haar en de scheiding goed op zijn plek blijft zitten. Vind je het lastig om iedere ochtend een rechte scheiding in het haar te kammen, dan kun je ook je scheiding laten inscheren.

Natuurlijke look

Het is als het ware een georganiseerde chaos. Het haar moet natuurlijk vallen. Om deze look te creëren, worden vaak de wat mattere iets wat zachtere haarstylingsproducten gebruikt. Na het aanbrengen van het product in haar, kun je halverwege de dag het haar eventueel restylen. Het haar wordt dus niet ontzettend hard, het moet zijn natuurlijke look blijven behouden. Bij deze look zul je vaak ook zien dat de haren onderin wat korter zijn en bovenop wat langer. De keus is aan jouw!

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.