Harige mannen zijn goed onder de lakens!

harige mannen

Ja, heren, het blijkt dat de harige man als beter in bed wordt bestempeld! Hulde voor alle harige mannen, maar waarom blijkt dit? Uiteraard zeggen wij hiermee niet dat de niet harige mannen niet goed in bed kunnen zijn. Ontdek waarom blijkt dat de behaarde mannen onder ons beter scoren.

Testosteron
Harige mannen hebben meer testosteron in hun lichaam. Een gezonde dosis testosteron zorgt ervoor dat je jezelf mannelijker gedraagd en meer zin hebt in seks. Een stereotype stoere vent heeft niet voor niets altijd veel haar!

Zachte huid
Huid met veel haar bevat meer stamcellen, een celsoort die zich snel vernieuwd. De huid kan zich dus ook snel vernieuwen, wondjes, oneffenheden of andere beschadigingen zullen snel genezen. Hierdoor zal de huid zachter en gezonder aanvoelen. De huid kan dus ook beter tegen een stootje!

Stoppels zijn sexy
Vrouwen vinden stoppels erg aantrekkelijk. Het straalt mannelijkheid uit en dat geeft je zelfvertrouwen. Tussen de lakens is zelfvertrouwen ontzettend belangrijk. Dat weten wij best!

Okselhaar
Okselhaar klinkt niet heel sexy, maar gek genoeg is dit het wel. Wij stoten seksuele geurtjes uit vanuit onder andere de okselzone. Als je okselhaar hebt, kunnen deze geuren beter verspreid worden. Schaamhaar zorgt ook voor deze geuren, alleen vinden velen vrouwen dit een afknapper in bed. Laat dus gewoon je okselhaar staan en lok je bedpartner de slaapkamer in.

Met een volle baard lijk je een betere vader
Uiteraard vind niet iedereen een baard mooi, maar gek genoeg vinden de meeste mensen een man met een baard er gezonder uitzien, een betere vader voor de kinderen en mannelijker.

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.