Hoe stop je het bloeden van een scheerwondje?

Hoe stop je het bloeden van scheerwondjes?

Bah, toevallig net haast gehad en je per ongeluk toch gesneden tijdens het scheren. Altijd vervelend en komt nooit uit. Maar wat nu te doen om snel het wondje te laten stoppen met bloeden?

Belangrijk is om het wondje snel te laten stoppen met bloeden en deze goed te reinigen. Het wondje laten stoppen met bloeden kun je doen door een stukje keukenrol, wc papiertje, gaasje of schone onderbroek tegen het wondje aan te drukken. Doe dit altijd met iets wat steriel is en bloed op kan nemen, het moet natuurlijk wel hygiënisch zijn. Dit drukken kan enkele minuten duren, niet ieder wondje stolt even snel. Je kunt hiervoor ook gemakkelijk een aluim blok voor gebruiken. Voordelen van een aluim blok: 1. Het bloeden stopt onmiddellijk, geen geknoei met pleisters. 2. Het laat geen sporen na. 3. Handige opberg doosje word meegeleverd. 4. Aluin is antibacterieel, waardoor er geen onzuiverheden in de huid kunnen gaan ontsteken.

The Bluebeards Revenge, een echt mannelijk scheermerk, heeft een aluim blok in het assortiment en natuurlijk hebben wij deze voor jou op voorraad!!!

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.