Huidtypes man: Normale huid

normale huid

Als je jezelf goed wil verzorgen is het belangrijk te kiezen de goede huidverzorgingsproducten. Allereerst moet je dan ook weten welk huidtype je hebt. Aan de hand daarvan kun je pas de producten kiezen die het beste bij je passen. Hieronder staat beschreven welke producten belangrijk zijn als je een normale huid hebt.

De normale huid

Kenmerken

– Je hebt weinig tot geen oneffenheden op de huid

– De huid is elastisch en flexibel

– De huid heeft kleine poriën

– Na het wassen zal de huid matt zijn

Behandeling

-Verzorg de huid dagelijks, want een normale huid kan zonder verzorging gemakkelijk gaan uitdrogen of beschadigen, bijvoorbeeld door de werking van de zon.

– Voorkom bovenstaande en smeer de huid als je de zon in gaat. Gebruik hiervoor een antizonnebrandcrème. Ook als de zon niet volop schijnt, is het belangrijk de huid dagelijks in de smeren met een goede dagcrème.

– Probeer ieder dag de huid zowel ’s ochtends als ’s avonds goed te reinigen met een daarvoor bestemde cleanser. Vervolgens bescherm je na iedere reinigingsbeurt de huid met een moisturiser. Doe het reinigen absoluut niet met zeep, zeep zorgt er namelijk voor dat de huid juist gaat uitdrogen.

– Om oneffenheden te voorkomen, kun je de huid het beste 1 à 2 keer per week scubben. Hier wordt de huid heerlijk zacht van, waardoor het weer gaat stralen.

– Naast de scrub kun je ook regelmatig gebruik maken van een gezichtsmasker. De huid wordt hierdoor diep gereinigd en verwijdert de dode huidcellen.

Wat zou het toch fijn zijn als je door deze tips weet hoe je het beste met de normale huid om kunt gaan en er geen problemen meer mee ondervindt.

Ga naar de producten voor de normale huid.

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.