Je eigen haarstijl…

eigen haarstijl

Heb je altijd hetzelfde kapsel en ben je eigenlijk toe aan een kapsel wat beter bij jou past. Gemak dient de mens, maar als je van je oude suffe kapsel af wilt en juist een eigen stijl wilt creëren, dan moet je nu in actie komen!

Afkijken
Begin met rondkijken en ga na welk kapsel je aanspreekt en welke totaal niet. Wees streng, want als jij echt van gemak houdt, dan moet je een kapsel kiezen, welke je ook gemakkelijk kan onderhouden. Met bijvoorbeeld een korter kapsel ben je iets meer gebonden aan de kapper of barbier, aangezien het haar groeit en uit model kan raken!

Kapper/Barbier
Laat je adviseren. Dit kan je doen door de mening te vragen van vrienden, ouders, vriendinnetjes, vrouwen, wildvreemden of de vertrouwde barbier. Die laatste heeft er hoogst waarschijnlijk het meeste verstand van en zal je goed willen helpen. Geef allereerst zelf je wensen door en laat je vervolgens adviseren!

Haartype vs. hairstyling
Wat voor haartype heb je?
Dik haar: Dik haar is moeilijker om te stijlen. Als je het haar in het gewenste model wilt houden, zul je rekening moeten houden met het type haar of het kapsel erop aanpassen. Gebruik een hairstylingsproduct die het haar niet nog erger verstevigd, want het haar is al dik van zichzelf!
Krullend haar: Krullend haar geeft een nonchalante look, met een glazend product geeft je het haar meer effect. Kies wel een product dat niet te veel verdikt, want hoe zwaarder, hoe meer de krullen kunnen gaan inzakken.
Stijl haar: Een haartype wat gemakkelijk te stijlen is, praktisch in ieder gewenst model (hoe korter hoe makkelijker natuurlijk). Kies een sterk product wat stevig is en matt, voor een natuurlijke look.
Lang haar: Lang haar is lastiger te stijlen, vanwege het gewicht. Wel kun je met een goede conditioner het haar in topconditie houden voor stralend haar.

Onze favoriete merken zijn:
Uppercut Deluxe
Suavecito Pomade
The Bluebeards Revenge
Reuzel
men-ü
GO24.7

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.