Kersttrends voor baardmannen

Kersttrends voor baardmannen

Ondertussen zijn de baarden gegroeid en staat de kerst weer voor de deur. Decembeard brengt veel te weeg bij ons mannen en daarom mag je het einde van deze maand gaan vieren en trots zijn op je baard. Hieronder de kersttrends van deze Decembeard!

Begin met het bijwerken van je baard. Werk de contouren bij de nek, keel en wangen bij. Zorg voor strakke verzorgde lijnen. Uiteraard is het ook handig om de baard iets wat in model te knippen. Lukt dit niet zelf, ga dan even langs de barbier! Behandel je baard goed, zodat de baard nog meer gaat stralen. Gebruik een baardolie voor de perfecte glans, waardoor de baard een gezonde uitstraling krijgt. Vervolgens mag je er een feest van gaan maken!

Jingle Ball
Je ziet het hierboven al de kerstballenbaard. Ga nog even snel langs de winkel en haal mini kerstballetjes. Gek genoeg zijn ze gemakkelijk in het haar te hangen. Begin onderaan met hangen en werk vervolgens naar boven. Dit geeft het mooiste effect!

Glitter & Glamour
Zeker tijdens Oud & Nieuw kun je de blits maken. Haal glitters en meng ze door je favoriete gel, pomade of baardolie en kneed het door je baardharen. Je kunt zelf de kleur en grote van de glitters bepalen. Go Glitterbaard!

Kerstverlichting
Heb je nog een kleine snor met lampjes over. Stop ze in je baard en verstop de aansluiting met batterij in je trui. Gekleurde lampjes zijn wat ons betreft het meest geslaagd!

Om het geheel goed af te maken, behoor je bijbehorende kleding te kiezen. Ga je voor goud/zilver chique, trek dan een net pak aan en wees een baard. Ga je liever voor lekker gek en wil je echt een statement maken, trek er dan je favoriete kersttrui bij aan.

Wij wensen jullie alvast baardste feestdagen!

Ga naar 24BLOG

 

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.