Kingsday 2016

kingsday 2016

Al plannen gemaakt voor Kingsday 2016? Over 2 dagen is het weer zover en kleur het hele kikkerland weer oranje. Of je nu lekker gaat feesten in eigen stad of een dag er op uit trekt om je favoriete band of dj te zien optreden in een andere stad of juist lekker rommeltjes gaat kopen op de vele vrijmarkten in het land en een nieuwe outfit gaat scoren, het dag staat in het teken van samen feest vieren. Bereid je alleen wel goed voor!

Oranje boven!
Ga vandaag gehuld in een oranje outfit. Je hoeft niet helemaal in het oranje te gaan, maar dat mag wel uiteraard, niks is te gek! Nog leuker is om je outfit te scoren op één van de vele vrijmarkten die ons landje rijk is tijdens Koningsdag, je hebt lol voor weinig, altijd gezellig. En neem natuurlijk het oranje fluitje van Mencare24 mee!

Ga met maten..
Cliché! Ga met je vrienden en maak er samen een toffe dag van. Overal is het stervens druk op straat en er is overal wel iets te doen. Plan van te voren wel wat je allemaal wilt gaan doen, dat voorkomt verwarring of teleurstelling. Ook is het handig om je van tevoren in te lezen over waar je naar toe gaat, wellicht hebben ze bepaalde spelregels opgesteld. In Amsterdam hebben ze deze wel, zo mag je bijvoorbeeld niet met meer dan één alcoholhoudende consumptie per persoon rondlopen. Op alle NS stations geldt zelfs een algeheel alcoholverbod.

Schoeisel
Doe gemakkelijke schoenen aan. Doe schoenen aan die ook eventueel vies mogen worden, zeker als je een festival gaat bezoeken of een vrijmarkt af wilt struinen. Sneakers of bootschoenen doen het vaak erg goed.

Oranje zonnebrillen
Neem je zonnebril mee of zet hem gewoon op. Want stel nou dat de zon toch nog gaat schijnen en dan recht in je gezicht, terwijl net jou favoriete band staat op te treden. Daarnaast kan een oranje variant echt de eyecatcher zijn van je outfit.

Houd je telefoon paraat
Niet alleen handig als je elkaar kwijt bent geraakt in de drukte, maar ook om te gekke foto’s te maken en te kunnen posten. Volg Mencare24 ook op Facebook en Instagram tijdens Koningsdag 2016!

Goeie zin!
Deze hoeven we niet uit te leggen. Maak vooral veel lol!

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.