Verzorgingshacks voor Mannen !

Zes verzorgingshacks voor mannen die u geld besparen !

Van het verwisselen van je wegwerpscheermesje tot het verlengen van de levensduur van je shampoofles, hier zijn zes verzorgingshacks voor mannen die je moet proberen.

Als het erop aankomt om er op je best uit te zien en je op je best te voelen, is het een kwestie van inspanning en effect balanceren. Niemand wil tenslotte zijn zuurverdiende geld uitgeven aan producten die gewoon niet lang meegaan of een klein beetje verschil maken. Om je te helpen je routine te stroomlijnen, hebben we onze favoriete geldbesparende verzorgingshacks voor mannen samengesteld. Bestudeer ze, oefen ze en profiteer er op de lange termijn van…

WISSELEN NAAR EEN VEILIGHEIDSSCHEERMES

Soms is de beste manier om vooruit te komen een kleine en zorgvuldig berekende stap terug te doen. Jarenlang verdrinken we in advertenties voor scheermessen met meerdere mesjes die de meest scheerbeurt beloven die je je kunt voorstellen. De realiteit is dat door je huid te schrapen met te veel mesjes, je de kans op huidirritatie en ingegroeide haartjes vergroot. Luister niet naar de advertenties – je hebt maar één scherp mes nodig om je stoppels te verslaan.

Overstappen op een Double-Edge Safety Razor zal niet alleen uw scheerbeurt verbeteren, maar u ook geld besparen. In tegenstelling tot plastic wegwerppatronen, kosten tweesnijdende scheermesjes slechts centen per stuk. Ze kunnen ook worden gerecycled, waardoor uw impact op het milieu op de wereld om u heen wordt verminderd.

LATHER UP MET EEN ZEEP BAR

Traditionele zepen maken een comeback en we kunnen niet gelukkiger zijn! Waarom? Omdat deze glibberige kleine repen zoveel veelzijdiger zijn dan hun tegenhangers in douchegel. Door hun compacte ontwerp passen ze gemakkelijk in gym- en weekendtassen, terwijl ze door hun duurzame karakter meer waar voor je geld krijgen. Verleng de levensduur van je stuk zeep nog verder door jezelf in te schuimen met een washandje of luffa.

GEBRUIK VASELINE OM DE LEVENSDUUR VAN JE GEUR TE VERLENGEN

Vaseline is niet alleen voor de droge en beschadigde huid, het is ook essentieel om de levensduur van de door jou gekozen eau de cologne te verlengen. Als de dag in de nacht verandert, kunnen zelfs de beste eau de cologne hun effect verliezen. Maar als u een kleine hoeveelheid vaseline op uw hartslagpunten (polsen, nek en achter de oren) aanbrengt voordat u uw favoriete geur verstuift, kunt u de kracht ervan langer behouden.

VERZORG JE VOETEN MET JE GEZICHTPRODUCTEN

Er is niets ergers voor je relatie dan ruwe en gebarsten voeten. Welnu, er is vals spelen – maar geen van onze verzorgingshacks zal je uit die zelftoegebrachte puinhoop helpen.

Als het gaat om het verzorgen van uw voeten, hoeft het echt niet ingewikkeld te zijn en heeft u geen op maat gemaakte producten nodig. Gebruik in plaats daarvan gewoon dezelfde exfoliërende gezichtsscrub en vochtinbrengende crème die u op uw gezicht aanbrengt. Besteed speciale aandacht aan droge en ruwe gebieden en herhaal zo vaak als nodig is.

The Bluebeards Revenge gezichtsscrub

VERZACHT ZONNEBRAND MET EEN POST-SHAVE BALM

De gemakkelijkste manier om zonnebrand te verzachten is natuurlijk om het helemaal te vermijden. Maar op een gegeven moment zit je in een pubtuin en vraag je je af hoe heet de zon is, en is het allemaal te laat. Wanneer zonnebrand toeslaat, pak dan je balsem na het scheren .

Verkoelende producten zoals deze zitten vaak boordevol ontstekingsremmers zoals aloë vera, toverhazelaar en kamille. Deze natuurlijke ingrediënten helpen de huid te kalmeren totdat u uw aftersun-voorraad kunt aanvullen.

verzorgingshacks - help de kater met onze post-shave balsem!

SHAMPOO JE HAAR NIET ELKE DAG

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, hoef je je haar niet dagelijks met shampoo te wassen , wat betekent dat je flessen (of repen) veel langer mee moeten gaan. In plaats daarvan spoelt u uw dweil gewoon met warm water en bewaart u uw shampoo voor elke derde keer douchen.

Het probleem met dagelijks wassen met shampoo is dat je uiteindelijk te veel van de talgolie weghaalt die van nature op je hoofdhuid zit. Deze talgolie is belangrijk om de huid te beschermen en droogheid op afstand te houden. Natuurlijk produceert elke man in een ander tempo talg – zelfs je haartype, levensstijl en dieet kunnen een rol spelen. Als je last hebt van bijzonder vet haar, pak dan om de twee dagen je shampoo, niet drie.

verzorgingshacks voor de katerman! Was het allemaal weg met onze Shampoo

En dat is alles: zes eenvoudige verzorgingshacks die u in uw dagelijkse routine kunt opnemen. Als u op zoek bent naar een reeks langdurige scheer-, baard-, haar- en lichaamsproducten die naast uw nieuwe kennis passen, bezoek dan vandaag nog onze winkel !

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.