men-ü Clay

clay

Dit jaar, 2014, zal de zijscheiding en de natuurlijke look op het gebied van haren de trend zijn. Maarja, hoe krijg je deze natuurlijke look? Zo zijn er vele haarstylingsproducten, hieronder staat de men-ü clay beschreven. Deze kan onder andere zorgen voor deze natuurlijke look!

men-ü

men-ü is een Engels topmerk en heeft een extraverte lijn bestaande uit haarverzorgingsproducten, scheerproducten en gezichtsverzorgingsproducten. Alle producten zijn ultra geconcentreerd zodat alle verpakkingen uiterst handzaam zijn, maar toch extra lang meegaan. De producten zijn ontwikkeld voor de moderne man en van uitstekende kwaliteit. men-ü heeft hierdoor ook verschillende product-awards gewonnen.

men-ü Clay

Deze men-ü Clay is voor alle haartypes en zorgt ervoor dat u een langdurige flexibele structuur in uw haar hebt. Het is tevens een flexibel haarstylingsproduct, omdat je het zowel voor matte als piekerige stijlen kunt gebruiken, en ook een surferlook of lastig haar is er zeer goed mee in model te krijgen. Een kleine hoeveelheid gaat de hele dag mee en het is makkelijk uit te wassen. Je kunt het haar ook gewoon de gehele dag restylen als daar de behoefte aan is. Ik weet niet precies waar de Clay naar ruikt, maar het is heerlijk! En wat natuurlijk ook altijd leuk is, is dat je een mini verpakking van een andere product van het merk men-ü erbij kunt kiezen, zoals de men-ü Healthy Facial Wash (is hierboven afgebeeld), men-ü Matt “Skin  Refresh” Gel en men-ü Shave Crème.

Toepassing

Zorg ervoor dat uw haar schoon en droog is. Neem vervolgens een kleine hoeveelheid men-ü Clay tussen uw handpalmen. Wrijf uw handpalmen over elkaar en breng de Paste gelijkmatig aan in uw (handdoek) droog haar. Kneed dit vervolgens tot het gewenste model. Pak dus absoluut niet te veel te gelijk, want dan bestaat de kans dat je het niet gelijkmatig genoeg kan verdelen! Doe je dit goed, dan zul je dus ook nooit te veel pakken en kun je dus veel efficiënter met het product omgaan.

Resultaat

Het product is gemakkelijk in gebruik en als je dus niet te veel pakt en het goed in het haar verdeeld/kneed, doe je vrij lang met het product. Wat nog een pre is, is dat je het de hele dag kunt restylen. Het wordt dus niet hard in het haar, maar je kunt er haar weer opnieuw kneden en in model brengen. Jammer genoeg is het alleen met water wat moeilijk uitspoelen, je kunt dit wel het beste doen met een goede shampoo.

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.