Men-Ü Healthy Facial Wash

healthy facial wash

De huidige man besteed steeds meer aandacht aan zijn uiterlijk. De markt voor mannenverzorgingsproducten is in de laatste 10 jaar dan ook sterk gestegen. Omdat de mannenhuid enorm verschilt van de vrouwenhuid en mannen andere eisen stellen aan de verzorgingsproducten (de producten moeten effectief, gemakkelijk en snel zijn), zijn er verschillende verzorgingsproducten ontwikkeld speciaal voor deze mannen. Ontdek de verschillen tussen de mannen- en de vrouwenhuid klik hier.

De verzorging van de mannenhuid begint met een goede reiniging van de huid. De huid wordt dagelijks blootgesteld aan scheren (wat de huid aantast) en aan verschillende externe factoren, zoals bijvoorbeeld het weer. Dit reinigen is heel erg belangrijk, omdat de mannenhuid erg gevoelig is en meer talg aanmaakt. Voorkom dus dat poriën verstopt raken (mee-eters) of zelfs gaan ontsteken (acne), zorg ervoor dat de poriën vrij kunnen ademen. Door het reinigen verwijder je de dode huidcellen en eventuele onzuiverheden. Niet alleen is dit goed voor de huid, maar het voelt ook nog eens fris aan.

Maak dus gebruik van een goede cleanser/ face wash. Reinig je huid er zowel ’s ochtends als ’s avonds mee. Staat er ’s ochtends scheren op het programma, reinig dan zowel vòòr  als na het scheren de huid grondig. Dit vermindert de kans op kleine ontstekingen tijdens het scheren en kalmeert de huid.

Men-Ü

Men-Ü is een Engels topmerk en heeft een extraverte lijn bestaande uit haarverzorgingsproducten, scheerproducten en gezichtsverzorgingsproducten. Alle producten zijn ultra geconcentreerd, alle stoere verpakkingen zijn uiterst handzaam en het product gaat extra lang mee. De producten zijn ontwikkeld voor de moderne man en van uitstekende kwaliteit. Men-Ü heeft hierdoor ook verschillende product-awards gewonnen van o.a. Men’s Health en FHM.

Men-Ü Healthy Facial Wash

De Men-Ü Healthy Facial Wash is ideaal om te gebruiken zowel vóór als na het scheren en is ultra geconcentreerd, je haalt er dan ook maarliefst 265 wasbeurten uit, een half tot één pompje is ruim voldoende voor een goede wasbeurt. De Face Wash staat voor een goede reiniging, is zeepvrij, PH-neutraal en zorgt door de hoge concentratie van Tea Tree Oil en Toverhazelaar ervoor dat scheerwondjes worden beschermd, Tea Tree Oil werkt desinfecterend en is antibacterieel en de Toverhazelaar werkt helend en kalmerend. Deze Face Wash zorgt ook nog eens voor dat de huid niet uitdroogt en houdt dus de vochtbalans op peil, de Aloë vera en pro vitamine B5 die erin verwerkt zitten zorgen hiervoor. Wanneer u de Men-Ü Healthy Facial Wash gaat gebruiken zult u het verschil gaan merken! Het zorgt ervoor dat er een kleine hoeveelheid schuim ontstaat die de huid diep reinigt, vooral op de bekende plaatsen zoals de T-zone( voorhoofd, neus, kin) waar de huid extra veel vet vast houdt.

Toepassing

Doe een half tot één pompje op uw hand en zorg ervoor dat het lekker gaat schuimen op uw handpalm. Breng het aan op een vochtig gezicht, met name de T-zone (voorhoofd, neus en kin). Je merkt gelijk dat de huid goed wordt ontvet, wat een fris gevoel geeft.  Spoel het af en dep het droog met een schone handdoek. Het geeft een fris en glad resultaat. Breng vervolgens een goede dagcrème (moisturiser) aan, bijvoorbeeld de Men-Ü Facial Moisturiser lift, dit is een aftershave en moisturiser in één.

Resultaat

Je gezicht zal duidelijk zachter en frisser aanvoelen, want de onzuiverheden zijn verdwenen. Na het scheren zul je veel profijt hebben van de Face Wash, dankzij de helende werking. Ook gaat de huid beter hydrateren dan voor gebruik, en brengt de vochtbalans van de huid op peil.

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.