Men-Ü Matt “Skin Refresh” Gel

matt skin refresh gel

Wilt u ’s ochtends ook de dag lekker fris beginnen? Start de dag en eindig uw scheerbeurt met de Men-Ü Matt “Skin Refresh” Gel. Niets is zo fijn om de dag fris te beginnen en nee, niet alleen beginnen, want de gedurende dag voelt de huid vele male frisser aan.

De huid moet namelijk dagelijks goed gereinigd worden, zodat de kans op acne en mee-eters minder wordt. De mannenhuid is daar namelijk vele malen gevoeliger voor, omdat de huid meer talg aanmaakt, lees eventueel het artikel Acne…, weg ermee!

Ook is het gebruik van een goede gel/crème na het scheren ontzettend belangrijk, de huid moet zich namelijk na een scheerbeurt goed kunnen herstellen. Zorg ervoor dat de huid zich kan herstellen en gebruik daar de speciale aftershave lotions, balsems of crèmes voor. Deze zijn in het leven geroepen, omdat deze de beschadigde huid na het scheren kunnen laten herstellen. U sterkt als het ware de huid weer aan, zodat de huid op een goede conditie kan blijven en gladder aanvoelt na het scheren. De Matt “Skin Refresh” Gel is eigenlijk een twee in één.

Men-Ü

Men-Ü is een Engels topmerk en heeft een extraverte lijn bestaande uit haarverzorgingsproducten, scheerproducten en gezichtsverzorgingsproducten. Alle producten zijn ultra geconcentreerd, alle stoere verpakkingen zijn uiterst handzaam en het product gaat extra lang mee. De producten zijn ontwikkeld voor de moderne man en van uitstekende kwaliteit. Men-Ü heeft hierdoor ook verschillende product-awards gewonnen van o.a. Men’s Health en FHM.

Men-Ü Matt “Skin Refresh” Gel

Deze Matt “Skin Refresh” Gel (pompflacon 100ml) zorgt ervoor dat uw huid er langer goed uit ziet door de natuurlijke salicylzuur en toverhazelaar. Mannen hebben vaak een vettere huid dan vrouwen en daardoor is het van belang de huid op z’n tijd goed te reinigen met deze reukloze Matt “Skin Refresh” Gel en geeft de huid een matte look. De Gel zorgt dat overtollige vetresten worden verwijderd van de huid zodat de poriën vrij kunnen ademen. Dit zorgt ervoor dat de kans op mee-eters, acne sterk wordt verkleind.  Verder kalmeert het de huid na het scheren en helpt het ingroeiende haartjes voorkomen door de extracten van wilgenbast die in de gel verwerkt zitten heeft hierdoor ook een ontstekingsremmende werking. Perfect voor de normale, gecombineerde of vette huid. De Gel is uiterst geconcentreerd en gaat maarliefst 120 beurten mee.

Toepassing

Zorg ervoor dat uw huid handdoek droog aanvoelt, wanneer u de gel wilt gaan gebruiken. Doe 1-2 pompjes op uw hand en breng dit aan op uw gezicht. Laat dit 30-60 seconden drogen. Als u het nodig vind kunt u dit herhalen. Gebruik deze gel ’s morgens na het scheren of als frisse start van de dag! Voor de ultieme afwerking kunt u de Men-Ü Matt Moisturiser als afwerking gebruiken voor een perfect resultaat.

Resultaat

De huid voelt na gebruik weer lekker fit en fris aan gedurende dag. De huid is optimaal gereinigd en de poriën zullen weer vrij kunnen ademen. Na het scheren voelt de huid weer prettig en gevoed aan. Ook helpt het goed tegen ingegroeide haartjes, last van ingegroeide haartjes lees eventueel het artikel Ingegroeide haartjes, wat te doen?

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.