Movember, the shave down!

movember 2016

Het is alweer november en deze maand staat wereldwijd in het teken van Movember. Wat is Movember? Tijdens Movember wordt er aandacht gevraagd voor prostaatkanker, teelbalkanker en de gezondheid van de man in het algemeen. Wij mannen kunnen een statement maken door onze snor te laten staan deze maand, hoe leuk is dat!!! Mencare24 draaft altijd vanaf november tot het einde van het jaar lekker door, want na Movember komt Decembeard en beginnen we het nieuwe jaar met Januhairy! Doe jij mee?

Start the shave down
Eigenlijk had je jezelf dinsdag al moeten ontdoen van je gezichtsbeharing. Maar vooruit dan, je mag van ons ook nu nog beginnen. Ga je scheren! Start geheel zonder baard of snor en laat vanaf nu je snor staan. Ga voor de perfecte scheertips, naar de scheertips van Mencare24. Naast het feit dat je een statement maakt met je nieuwe snorrenvriend, kun je ook de strijd tegen kanker sponsoren of jezelf laten sponsoren via de Nederlandse website van Movember.

Moustache
Kies een mooi model snor uit en werk de snor tijdens de maand bij. Er zijn velen soorten snorren (ontdek welk model snor jou het beste staat!?) en deze horen ook allen bijgewerkt te worden, wellicht kun je jouw snor in het juiste model krijgen met de juiste snorrenwax.

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.