Osmium for Men Detoxify and Polish

detoxify and polish

De huidige man besteed steeds meer aandacht aan zijn uiterlijk. De markt voor mannenverzorgingsproducten is in de laatste 10 jaar dan ook sterk gestegen. Omdat de mannenhuid enorm verschilt van de vrouwenhuid en mannen andere eisen stellen aan de verzorgingsproducten (de producten moeten effectief, gemakkelijk en snel zijn), zijn er verschillende verzorgingsproducten ontwikkeld speciaal voor deze mannen. Ontdek de verschillen tussen de mannen- en de vrouwenhuid klik hier.

De verzorging van de mannenhuid begint met een goede reiniging van de huid. De huid wordt dagelijks blootgesteld aan scheren (wat de huid aantast) en aan verschillende externe factoren, zoals bijvoorbeeld het weer. Dit reinigen is heel erg belangrijk, omdat de mannenhuid erg gevoelig is en meer talg aanmaakt. Voorkom dus dat poriën verstopt raken (mee-eters) of zelfs gaan ontsteken (acne), zorg ervoor dat de poriën vrij kunnen ademen. Door het reinigen verwijder je de dode huidcellen en eventuele onzuiverheden. Niet alleen is dit goed voor de huid, maar het voelt ook nog eens fris aan.

Gebruik hiervoor dagelijks een goed cleanser/ face wash. Ook is het verstandig om regelmatig de huid te scrubben of gebruik te maken van een gezichtsmasker. Een gezichtsmasker zorgt er niet alleen voor dat het gezicht grondig wordt gereinigd. Een gezichtsmasker heeft ook een rustgevende, verzachtende en vochtinbrengende werking. Doordat je de huid tijdelijk afsluit wordt de bloedsomloop gestimuleerd en wordt de huid van binnenhuid gevoed. Ook verwijdert het onzuiverheden en dodenhuidcellen, zodat de poriën niet verstopt kunnen raken en dus vrij kunnen ademen.

Osmium for Men

De kern van de Osmium for Men filosofie is het geloof in de herstellende kracht van de natuurlijke ingrediënten en het ontwaken van de gezonde potentie van de huid. Specifiek geformuleerd, de mannenlijn is rijk aan plantenextracten, vitaminen en mineralen en zijn voor 99% vrij van conserveringsmiddelen. De kennis, van de fijnste en best gekwalificeerde ingrediënten, is ontstaan door 93 jaar ervaring, door het combineren van wetenschap met de natuurlijke therapieën. Alle producten van Osmium zijn resultaat gericht, niet vettig, worden snel opgenomen in de huid en zijn makkelijk te gebruiken. Het hoge percentage van pure, effectieve ingrediënten en geconcentreerde formules zorgen ervoor dat elk product goede resultaten behaald en het zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid. De puurheid van het product zorgt ervoor dat zelfs de professionals het gebruiken. Producten van Osmium zijn niet alleen een plezier om te gebruiken, maar zijn tevens gecreëerd om de huid van binnenuit te bevorderen. De vitaliteit van de huid wordt onmiddellijk hersteld en de effecten van ouderdom zullen sterk worden verminderd bij langdurig gebruik.

Osmium for Men Detoxify and Polish

De Osmium for Men Detoxify and Polish (pot 50 ml) is het ultieme middel om de huid te verfijnen, te verzachten en goed te reinigen! Het zorgt ervoor dat de huid uiterst goed gereinigd wordt d.m.v. een zachte peeling. Deze verwijdert onzuiverheden, dodenhuidcellen en zorgt ervoor dat de poriën vrij kunnen ademen.  Het is een masker en exfoliant in één product, dankzij de twee kwalitatieve kleisoorten Kaolin en Bentonite, scrub van walnootdeeltjes en diverse plantenextracten.  Hemp Oil zorgt voor Omega 3 en 6 wat de huid verzorgd en verzacht, zodat de huid op conditie kan blijven. Marshmallow, wilgenschors- en komkommerextracten zorgen samen voor verjonging en verkalmt de vermoeide huid. Verder zorgt het ervoor dat ingegroeide haartjes geen kans meer krijgen.

Toepassing

Smeer een juiste hoeveelheid Osmium for Men Detoxify and Polish op het handdoek droge gezicht en laat het ongeveer 10 à 12 minuten intrekken. Vervolgens maakt u uw gezicht vochtig met lauw warm water en begin met het inmasseren van de Osmium for Men Detoxify en Polish, doe dit met uw vingertoppen. Het inmasseren activeert de scrubdeeltjes, zodat u uw huid een goed peeling kan geven. Zorg ervoor dat je voldoende aandacht besteed aan de T-zone ( voorhoofd, neus, kin), op deze plaatsen houdt de huid namelijk het meeste vet vast, wat verstopte poriën tot gevolg kan hebben. Spoel vervolgens de Osmium for Men Detoxify and Polish goed af met lauw warm water. Laat de huid even tot rust komen. Breng daarna een goede dagcrème (moisturiser) aan. Deze beschermt en voedt de huid.

Resultaat

De huid voelt weer als herboren. Het gezicht voelt weer zacht en goed gereinigd aan, wat een ontzettend fris gevoel geeft. Dit komt mede door de scrubdeeltjes die de huid een zachte peeling heeft gegeven, deze hebben alle onzuiverheden en dodenhuidcellen verwijdert en kunnen de poriën weer vrij ademen. De kans op acne en mee-eters zal hierdoor minder worden, eveneens vermindert de kans op ingegroeide haartjes, klik hier voor het artikel over ingegroeide haartjes.
Gebruik de Osmium for Men Detoxify and Polish maximaal 2 keer per week!

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.