Sportieve strandvakantie

sportieve strandvakantie

Ben je juist nog niet op vakantie geweest in het hoogseizoen en heb je de vakantie nog te goed. Ga dan voor een sportieve strandvakantie! Velen van ons komen juist aan tijdens een strandvakantie (lees: luiervakantie). Het heerlijke eten, een ijskoud biertje en even lekker niks doen. Maar wat nou als je lekker kunt ontspannen en je lichaam in conditie kan houden. (Wellicht ben je ook geïnspireerd door de Olympische Spelen!)

Daarnaast word je mooier egaal bruin door te bewegen in de zon in plaats van te gaan bakken. Nog heerlijker is natuurlijk, dat je doordat je later met vakantie gaat, je ook langer bruin lijkt. Maar wat zijn de favoriete sporten die je met je vrienden of vriendin kan doen en wat zijn de benodigheden…

Beachsoccer
Benodigdheden: 
Bal
Strand
Hoe:
Ga op zoek naar twee team, althans mensen die mee een potje willen voetballen. Uiteraard kun je in een kringetje gaan hooghouden, maar je kunt ook op de grond goals maken en echt een pot spelen. Als je met meerder vrienden op vakantie bent, hoef je wellicht alleen te zoeken naar goede tegenstanders.

Beachvolleybal
Benodigdheden:
Volleybal
Strand
Hoe:
Je kunt met z’n tweeën al een bal overspelen, maar leuker is natuurlijk als er een beachvolleybalveldje in de buurt is en je echt met twee teams kunt spelen.

Beachtennis
Benodigdheden:
Beachtennis set met mini balletje of tennisbal
Strand of branding
Hoe:
Vaak doe je dit met z’n tweeën en is zowel op het strand te doen als heerlijk in het water. Ben je uiterst gevorderd, ga dan wat verder uit elkaar staan. Let wel op, dat kleine balletje is best hard en mede strandgenoten zullen het niet waarderen als ze er eentje weg mogen koppen.

Frisbee
Benodigdheden:
Frisbee
Hoe:
Je hebt iemand nodig die de frisbee wil gaan vangen. Kies een veldje of strand uit waar je voldoende plek hebt om de frisbee te gooien en te vangen.

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.