Summerproof: Modetrends

modetrends

Ben jij al summerproof? Is het antwoord nee.. Lees dan gauw verder, want wat zijn de modetrends voor komende zomer… Dit is deel 3 van de reeks summerproof items. Dankzij het heerlijke weer begint het zomergevoel weer te kriebelen. Lees de volgende trends en maak het eigen!

Spijkerbroeken
Deze zomer vindt er in spijkerbroekenland een grote paradox plaats. Je zult veel wijde broeken zien, maar ook de skinny jeans met de welbekende gaten en gebleekte motieven. Ook overals en tuinbroeken zijn hot items!

Bomber
De jasjes zijn in de mode, met als beste item de bomberjack. Ook de zacht leren jassen zullen in de smaak vallen. De jasjes kun je eindeloos blijven combineren met een toffe jeans en ondershirts in diverse kleuren. Zie hieronder voor kleurtrends!

Pakken
Een pak is niet per se een winteritem en zul je veel gaan zien deze zomer. Uiteraard gebruiken ze voor de zomer uitvoeringen andere stoffen, linnen. De klassieke gentleman-achtige uitstraling zal ook jou goed staan!

50’s Overhemden
De overhemden en oversized polo’s draag je op een nette spijkerbroek, zonnebril op en je kunt overal met je eigen stijl voor de dag komen. Wat zonnebrillen betreft, zul je er veel zien met gekleurde glazen, mix en match!

Kleuren
Naast de zomerse kleuren zal deze zomer de nadruk liggen op de niet te felle kleuren. De neutrale kleuren, zoals grijs, caramel en de vele poederkleuren doen het goed. De fellere kleuren die het wel goed doen zijn groen en geel.

Doe je voordeel met deze modetrends. Let er wel op dat je er je eigen stijl van maakt!

Lees ook:
Summerproof Deel 1: Zo wordt je lijf nooit strak!
Summerproof Deel 2: Gezonde teint
Summerproof Deel 4: Spiermassa opbouwen
Summerproof Deel 5: De wilde haren!

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.