Summerproof: De wilde haren!

de wilde haren

Ben jij al summerproof? Is het antwoord nee.. Lees dan gauw verder, want het lichaam heeft soms echt een schopje onder zijn kont nodig. Anders wordt je lichaam natuurlijk nooit strak voor de zomer! Dit is deel 5 , het laatste deel van de reeks summerproof items. Dankzij het heerlijke weer wordt je weer bewust van je lichaam, ontdek nu de zomerse haartrends… Lees dus de volgende tips en creëer de look die perfect bij jou past!

Deze zomer worden de baarden iets korter en de haren langer. Rock gecombineerd met de ideale schoonzoon look wordt het helemaal deze zomer.

David Beckham Slides Back HairSlided Back
De ‘Slided Back’ kan zowel met of zonder opgeschoren zijkant. Kam de haren strak of nonchalant naar achteren. Zorg er wel voor dat je een duidelijk verschil ziet in de haren bovenop, als je opgeschoren zijkanten hebt niet moeilijk, maar zonder ietsjes. Boven op los naar achter kammen geeft een natuurlijkere look. Finishen kun je met een matte of licht glimmende hairstylingsproduct doen. Liever dus niet te glimmend! Dit is echt een ideale schoonzoon look. Eén van de bekendste ‘Slided Backs’ is die van David Beckham.

justin timberlake preppy lookDe Preppy look
Het haar mag in een soort scheiding. Boven op mag de scheiding nonchalant of juist rigoureus opzij vallen. Justin Timberlake heeft er de keurig nette variant van gekozen, dat kan ook. De ideale schoonzoon look past hier perfect bij, maar toch kun je hierin variëren. Zoals overdag kun je de haren netjes in de scheiding dragen, zoals Justin, maar ’s avonds doe je je hand eens flink door de lok en laat je deze meer dansen. Je look wordt hierdoor iets gewaagder nonchalant en meer sexy. Pas hierop de hairstylingsproducten aan!

Brad Pitt Long HairLang (krullend) haar
Waar deze zomer de baard korter moet, mag het haar juist net wat langer. De rock look is in, lang sluik haar, maar ook lang krullend haar zal het goed gaan doen. Dus heb je van nature mooie krullen, laat het groeien! Je kunt het haar stylen, maar doe dit dan met wel met een matte look. Houd een natuurlijke glans voor een natuurlijke uitstraling, er zijn producten die hier voor kunnen zorgen. Daarnaast doet deze look het ook goed op het strand of tijdens een festival. Ken je die look nog van Brad Pitt?

Gerard Butler baard De schaar erin!
Ja, de mega lange hipsterbaard is uit. Gelukkig voor alle baard liefhebbers, de korte baard mag nog wel. Knip de baard op een mooie lengte, mannelijk maar verzorgd. Met een kortere baard zul je wel iets vaker de baard moeten bijwerken, dit omdat je sneller een onverzorgde look krijgt en dat is precies wat we niet willen. Vooral de randje zijn hierbij belangrijk, want wildgroei op bijvoorbeeld de wangen zorgt eerder voor een zwerverachtige look dan voor een stoere mannelijke look. Net iets langer dan de baard van Gerard Butler mag ook!

Lees ook:
Summerproof Deel 1: Zo wordt je lijf nooit strak!
Summerproof Deel 2: Gezonde teint
Summerproof Deel 3: Modetrends
Summerproof Deel 4: Spiermassa opbouwen

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.