The Bluebeard Revenge Soap Bars

Sinds 2014 zit onze iconische Big Blue Bar of Soap trots op de badkamerplanken van mannen over de hele wereld.

In die tijd heeft het koele, blauwe uiterlijk van de zeep zijn weggeslagen met een zelfverzekerdheid die andere, minder mannelijke, soaps in de hoek in de flank heeft gelaten, en zijn frisse mannelijke geur heeft duizenden kerels onweerstaanbaar van top tot teen laten ruiken. Onlangs kwam het ons echter ter ore dat Big Blue er zelf een beetje vreemd uitzag – een eenzame wolf die naar een rugzak hunkert …

Met dit in gedachten is The Bluebeards Revenge trots om de komst aan te kondigen van twee gloednieuwe zepen, met twee krachtige nieuwe geuren.

Ice Soap: Zijn bijna doorzichtige en super verfrissende gevoel is geïnspireerd op het dikke ijs dat te vinden is in een aantal van ’s werelds zwaarste subarctische omstandigheden. Scented met onze klassieke geur, zullen mensen dagen in de rij staan ​​om een ​​vleugje van je post-douche te krijgen.

Gold Soap: Zijn bijna doorzichtige en super verfrissende gevoel is geïnspireerd op het dikke ijs dat te vinden is in een aantal van ’s werelds zwaarste subarctische omstandigheden. Scented met onze klassieke geur, zullen mensen dagen in de rij staan ​​om een ​​vleugje van je post-douche te krijgen.

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.