The Bluebeards Revenge Blue Handled Shavette

blue handled shavette

Baarden zijn momenteel hot, karakteristiek en volledig te personaliseren. Met een openklap scheermes kun je de baard nog beter stylen en personaliseren. Het scheermes, het gereedschap, is naast een goede scheercrème één van de belangrijkste middelen om jezelf te scheren en dient dus van goede kwaliteit te zijn. Het mes moet ook scherp genoeg zijn, anders zul je sneller scheerwondjes maken. Ontdek de scheertips van Mencare24!

The Bluebeards Revenge

The Bluebeards Revenge biedt iedere stoere man de ultieme scheerervaring. De producten zijn plantaardig, parabeen vrij, bevatten bestanddelen die grove stoppels bestrijden en zijn ontwikkeld in de beste cosmetica laboratoria van het Verenigd Koninkrijk. Deze scheerproducten speciaal voor echte ‘Blue Beard’ lotgenoten geven je een schone, gladde en pijnloze scheerbeurt, ideaal dus om je dag mee te beginnen! Naast al deze voordelen hebben de producten van Bluebeards Revenge een heerlijke geur, zowel voor de man als de vrouw.

The Bluebeards Revenge Blue Handled Shavette

The Bluebeard Revenge Blue Handled Shavette is een openklap scheermes waarbij je gemakkelijk de mesjes kunt verwisselen. Hierdoor kan je hetzelfde resultaat behalen als met een normaal openklap mes, met het verschil dat je het mes niet hoeft te slijpen. De Double Edge Razor Blades van The Bluebeard Revenge die erin horen zitten per tien verpakt, waardoor je altijd een scherp mes bij de hand hebt, als blijkt dat de oude bot is geworden. Het mes is ook handig qua formaat en dus ook gemakkelijk mee te nemen als je bijvoorbeeld met vakantie gaat. Het mes wordt geleverd in een plastic etui.

Toepassing

Begin met het vochtig maken van je gezicht. Doe dit met voorkeur met lauw-warm water, hierdoor wordt de huid soepel en worden de haren als iets verzacht. Breng vervolgens de scheercrème aan met roterende bewegingen, dit kun je doen met een hiervoor bestemde scheerborstel (haren zullen beter overeind komen te staan wat het scheren vergemakkelijkt), maar je kunt dit uiteraard ook gewoon met je vingertoppen doen. Daarna pak je het openklap scheermes tussen duim en 3 vingers en zorg je ervoor dat je het mes in een hoek van 30 graden ten opzichte van de huid houdt. Druk het mes niet te hard tegen de huid, maar laat het mes eroverheen glijden, dit om scheerwondjes te voorkomen. Houd de huid strak en begin met de haargroei mee te scheren.

Tip! Als je nog niet ervaren genoeg bent met een openklap scheermes, kun je het beste beginnen met het scheren van je bakkebaarden, dit deel is namelijk het gemakkelijkst. Krijg je het onder de knie, dan kun je ook de rest van je gezicht proberen.

Resultaat

Met dit scheermes kun je ontzettend glad scheren en kun je de randen van je baard nog beter bijwerken. Ontdek ook de tips voor het trimmen van je baard. Tevens is hij gemakkelijk in gebruik en kun je de mesjes snel vervangen als ze bot zijn geworden.

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.