To beard or not to beard…

beard

Tegenwoordig kun je niet meer de straat op gaan of je ziet ze lopen, de baardmannen. Nu zijn wij echte baardfans, alleen begint het er op te lijken, dat als je een baard kunt laten groeien, je deze moet combineren met een hipster look. Nu is er op zich niks mis met hipsters, maar je ziet momenteel door de bomen het bos niet meer, iedereen lijkt wel een hipster…

Ga eerder voor iets met een persoonlijke touch, personaliseer je look dus! Scheer desnoods je baard af of ga voor een mannelijke stoppel (bij voorkeur de 3 daagse stoppelbaard), maar houd hem uniek! Je hebt velen typen baarden en deze kun je combineren met vele looks. Werk de baardcontouren goed bij, dit geldt ook voor de snor en de bakkebaarden.

Voor de mannen die momenteel baardloos zijn en stiekem dromen van een mooie volle baard, ga er gewoon voor. Maar ook daarbij hoort, dat je de baard goed moet verzorgen (tenzij de zwerver look de voorkeur heeft uiteraard!). Ga na welk baardtype je voorkeur heeft, hang bijvoorbeeld een foto van iemand met jouw favoriete baard boven je bed of naast de spiegel in de badkamer, dit mag ook een bekend persoon zijn. Je kunt er op deze manier al een beetje aan wennen. Ziet vriendinlief jou liever zonder baard, ook dan kan die ene foto naast de spiegel wonderen doen!

To beard or not to beard?

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.