Verleidelijke lippen!

verleidelijke lippen

Klinkt niet bepaald sexy om over je eigen lippen na te denken, maar weet dat vrouwen goed verzorgde lippen wel heel belangrijk vinden. Ze kijken (on)bewust naar je om te ontdekken of jij een goede partner zou zijn, de lippen zijn hierbij cruciaal! Uiteraard zijn niet alleen je lippen belangrijk, maar ook je tanden en adem. Nu willen wij mannen de lippen nog wel eens vergeten, niet handig, want wie wil nou een man zoenen met droge gescheurde, met losse velletjes uitziende lippen? Dus, hoe houden we de lippen wel mooi? De verleidelijke lippen…

Een aantal handige tips:

1. Allereerst moet je niet aan de losse velletjes gaan trekken. Je lippen kunnen hierdoor nog gemakkelijker gaan inscheuren en dat werkt dus totaal niet bevorderend.

2. Scrub je lippen regelmatig even een keer. Dit kun je gemakkelijk doen na het tandenpoetsen met je tandenborstel. Maak de tandenborstel nat en poets zachtjes je lippen. Als je ergens nog een ruwe handdoek hebt liggen, kun je ook met een handdoek je lippen scrubben, doe dit wel voorzichtig. En voor de zoetekauwers onder ons kun je ook je lippen scrubben met een suikerklontje. Draai zachtjes met de suikerklontje rondjes op je lippen (is nog lekker ook!).

3. Gebruik na het scrubben een lippenbalsem of vaseline.

4. Herhaal dit regelmatig, door het scrubben bevorder je de doorbloeding van de lippen, waardoor ze dus ook van binnenuit beter gevoed zullen worden en er minder snel droog uit gaan zien. Tevens voelt het heerlijk, zachte lippen.

Zoen ze!

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.