Verwijder de dode huidcellen!

verwijder de dode huidcellen

Wat hebben wij mannen toch geluk met onze huid hè. Men zegt dat wij mannen steeds knapper worden, naar mate we ouder worden, vrouwen daarentegen… Ha, genoeg over de vrouwen! Het feit dat wij steeds knapper worden betekent natuurlijk niet dat wij dan ook maar ons uiterlijk mogen versloffen. Een belangrijke stap naar een gezonde stralende mannenhuid is het reinigen van de huid. Hieronder staan wat handige tips!

Scrub
Wekelijks (max 2 à 3 keer per week) scrubben zorgt ervoor dat je oneffenheden op de huid en dode huidcellen gemakkelijk verwijderd. Het stimuleert nieuwe cel aanmaak en bevordert de doorbloeding van de huid. De huid blijft elastische en zal minder snel gaan rimpelen. Het scrubben van de huid is niet alleen goed voor een zacht en schoon effect, maar kan ook effectief zijn tegen de kriebelende stoppelbaard. Her voorkomt namelijk ingegroeide haartjes. Last van? Scrubben dus!
Tip: Door regelmatig te scrubben creer je een egalere huid, omdat de oneffenheden verwijderd zijn. De kans op een egalere bruine teint wordt hierdoor ook vergroot!

Gezichtsmasker
Het klinkt ontzettend vrouwelijk, maar ook van de gezichtsmaskers bestaan er gelukkig mannelijke varianten. Een gezichtsmasker gaat net wat verder dan een normale scrub. Het reinigt de huid net wat dieper en laat de poriën weer vrij ademen. Daarnaast geeft het ook de peeling zoals bij een scrub en verwijder je de dode huidcellen en andere oneffenheden. Je kan een masker eens per week gebruiken, maar om de week zou ik je aanraden!

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.