Wandel mee voor de Nierstichting

Nierstichting

Kom a.s. zondag 12 juni 2016 in actie voor de Nierstichting!
Zet even lekker het verstand op nul en kom in actie voor het goede doel. Hoe nuttig kan je de zondag beginnen…

Wandelen klinkt niet heel sexy of direct sportief, maar is wel degelijk heel erg goed voor het lichaam. Het is goed voor je hart, bloedvaten, cholesterol, spieren, longen, botten, bloeddruk, hersenen en beweging is ook goed tegen overgewicht. Daarnaast krijg je door de rust te pakken tijdens het wandelen weer een grote smile op het gezicht, je geest krijgt er een positieve prikkel van. Door dagelijks een half uur te wandelen behaal je het beste resultaat natuurlijk en doe gewoon lekker sportief mee voor het goede doel.

Shoes2Go
organiseert ook dit jaar weer de wandeling voor de Nierstichting en Mencare24 sponsort deze actie. Pak dus gauw de lekkerst zittende schoenen uit de kast en schrijf je in!  ‘Shoes2Go on Tour’ is de wandeling welke letterlijk grensoverschrijdend is. Je wandelt door de Nederlandse en Belgische Kempen met de start in Goirle (Noord-Brabant).

Schrijf je snel in!

Je kunt jezelf en je vrienden, matties, ouders, broer, zus, oom, neef, buurman, date, schoenmoeder, danspartner of opa inschrijven voor de afstanden 15 km of 20 km. Inschrijven kan via de website/winkel van Shoes2Go of op de dag zelf bij de start. De inschrijving bedraagt € 8,00 euro, waarvan € 5,00 direct gedoneerd zal worden aan de Nierstichting. Onderweg krijg je ook gratis kopjes koffie of thee!

Naast de sponsoractie door deelname kun je jezelf ook laten sponsoren door naasten, dit kun je doen door jezelf ook aan te melden via de website van de Nierstichting. Bepaal een streef bedrag en zorg ervoor dat men jou gaat sponsoren voor de actie ‘Shoes2Go on Tour’. Dit kun je doe via de volgende link: www.actie.nierstichting.nl/shoes2goontour Bij een aanmelding via de website van de Nierstichting voor de extra sponsoractie, ontvang je op de dag van de wandeling een loopshirt van de Nierstichting cadeau! (Alleen aanmelden van de Nierstichting is niet voldoende, aanmelden voor de wandeling zelf kan alleen via Shoes2Go).

Wandel ze en tot dan!

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.