Wash your face!

face wash

Niets is eigenlijk zo belangrijk als het goed reinigen van de huid, de huid wordt namelijk de gehele dag blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Dit kun je dan ook het beste zowel “s ochtends als “s avonds even doen. Gedurende de dag en nacht verzameld de huid vuil, talg en dode huidcellen. Door de huid goed te reinigen verwijder je deze oneffenheden en zal de huid er minder snel dof en onverzorgd uit zien. De poriën in de huid zullen ook minder snel verstopt raken, wat acne kan voorkomen.

Cleanser / Face Wash

Wil je je gezicht grondig reinigen, dan is het belangrijk om een product te gebruiken die de natuurlijke vette beschermlaag van de huid niet aantast. Het gebruik van een Cleanser / Face Wash is het beste voor de huid, het reinigt de huid niet te hardnekkig zoals zeep zou doen, waardoor de natuurlijk beschermlaag intact blijft. Het reinigen met alleen water is echter niet voldoende, de vettigere resten lossen dan namelijk niet op. De huid zal dan niet echt schoon zijn, waardoor de poriën alsnog verstopt kunnen raken.

Mijdt Cleansers / Face Washes met alcohol, de huid kan hierdoor gaan irriteren of zelf droog gaan aanvoelen. Neem juist een product dat water oplosbaar is, dit zijn de producten waarmee je na de behandeling de huid moet spoelen met lauw-warm water. Want als je namelijk nog met een watje in de weer moet, zullen er alsnog vuilresten op de huid achterblijven.

Facewash ze!

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.