WAXimalisatie

wax

Na een afspraak bij de kapper ziet het haar er altijd weer perfect uit. Jammer genoeg is het voor mij vrijwel altijd tijdelijk, de dag erna lukt het me niet meer mijn haar op die manier in model te krijgen. Maar natuurlijk is daar een oplossing voor verzonnen!

Waarom zou je je haar stylen met wax?

Wax geeft het haar een gezonde mooie uitstraling zonder dat het ontzettend hard wordt. Wax is dan ook uitermate populair omdat je het halverwege de dag gemakkelijk kan restylen. Je kunt het haar op allerlei verschillende manieren vormen.  Als je een flinke hoeveelheid wax gebruikt kun je zelfs de gekste vormen in je haar maken, gebruik je wat minder kun je het haar ook gemakkelijk in de natuurlijke en trendy looks kneden.

Tip

Soms is het wat lastig om de wax in het haar te kneden, dit kan komen omdat de wax dan wellicht wat koud is. Het gevolg kan zijn dat je de wax te geconcentreerd aanbrengt en het moeilijk verspreid krijgt in het haar. Door het haar te verwarmen met een föhn zal de wax gemakkelijker te verspreiden zijn, als het hierdoor nog niet goed lukt, kun je de hoeveelheid wax vooraf ook met de föhn ligt opwarmen in de hand. Styl vervolgens je haar in het gewenste model!

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.