Weg met buikvet!

weg met buikvet Mencare24

De lente komt eraan en na de lente komt de zomer weer. Dus wil je af van beetje buikvet, voordat je straks in je zwembroek de bink moet uithangen op het strand?! Begin dan nu, want als het eenmaal zomer is, ben je waarschijnlijk te laat… Ontdek tips om op een efficiënte manier van het buikje af te komen. Flink diëten of op de

Eet regelmatig
Eet gedurende de dag, de start met een ontbijt, eet iets tussen het ontbijt en lunch in, doe dit ook tussen lunch en diner en iets lichts in de avond. Zorg ervoor dat je dus iets bij hebt om te snacken tussen de maaltijden door, kies bijvoorbeeld een appel. Het lichaam is door de dag heen namelijk niet op zoek naar calorieën, maar op zoek naar voedingsstoffen. Ga dan ook voor een voedingspatroon met de juiste verhoudingen eiwitten, koolhydraten en vetten.

Eiwitrijk
Let er met het eten op dat je lichaam er 20 minuten over doet, om aan je hersenen door te geven dat je vol zit. Neem dus de tijd voor een maaltijd. Door eiwitrijk te eten, zul je eerder verzadigd raken. Daarnaast heeft het lichaam eiwitten nodig, om nieuwe cellen aan te maken. Koolhydraten en vetten heb je in veel mindere maten nodig. Vetten sla je praktisch direct op, terwijl je koolhydraten net voor een flinke sportieve uitdaging nodig kunt hebben. Het zijn snelle suikers, welke je snel kan verbranden. Doe je dit verbranden niet, dan zullen de koolhydraten opgeslagen gaan worden als vet.

Sport
Laat die auto nou eens staan en pak de fiets, ga bewegen! Door meer calorieën te gaan verbranden dan je op eet, zal je vet gaan verbranden. Dus laat dat buikje verdwijnen. Kies een sport wat je langere tijd vol kunt houden, want je moet het tot aan de zomer vol kunnen houden.

Ga jezelf dus niet uithongeren of ineens veel minder calorieën eten, maar eet het juiste en ga bewegen! Weg met dat buikvet…

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.