Zoenen met een prikkende baard

prikkende baard

Vrouwen vinden baardjes vaak sexy totdat ze er mee gaan zoenen… Dit geldt overigens niet voor elke man, aangezien sommige hun baard wel goed verzorgen en de stugge baard dus geen prikkend effect geeft aan de kin en wangen van de vrouw. Wat te doen om een stugge prikkende baard te voorkomen en je zomerliefde mee de herfst en winter te laten overleven met jouw warme knuffelbaard?

Let it grow
Het meest prikkende baardje is de 2 dagen baard. Laat de baard dus net wat langer groeien, zodat de haren wat zachter worden. Tevens zal je een iets vollere baard krijgen, wat ook een mooi effect heeft. Werk uiteraard wel regelmatig de contouren mooi bij!

Baardolie
Gebruik dagelijks een baardolie. Een baardolie verzacht de haren en geeft deze een gezonde glans. Je baard wordt dus niet alleen zachter, maar gaat er ook gezonder uit zien, zonder te gaan pieken. Uiteraard gaat je baard ook mega lekker ruiken en dat wekt de lustgevoelens wel op! Meerdere vliegen in één klap dus…

Wash your beard!
Vergeet ook niet je baard te wassen. Doe dit met een speciale baardshampoo en/of conditioner. De baard wordt goed gehydrateerd en zal zachter aan gaan voelen. Sowieso is het goed je baard te reinigen, want eetresten in je baard zijn sowieso al een afknapper.

Ga naar 24BLOG

Dit bericht is gepost in 24BLOG. Bookmark de link.