Over Mencare24

Of je nu rond loopt met een geweldige baard, graag het avontuur op zoekt, een sportieve dude bent of binnenkort een date hebt, Mencare24 gaat samen met jou voor the better version of you!

Als man zijnde is een verzorgde uitstraling een pluspunt bij de vrouwen, maar ook handig als je op sollicitatie gesprek moet, een presentatie maat geven of gewoon zelfverzekerd wilt zijn. Uiteraard moet je jouw mannelijkheid niet vergeten, een mooi getrimde baard of mannelijke wenkbrauwen laten zien dat je een echte vent bent. Fatsoeneer deze uiteraard wel, want wildgroei kan juist leiden tot een onverzorgde uitstraling. Blijf dicht bij jezelf, mix en match tot je de look gevonden hebt die bij jou past. Haal dus het beste in jezelf naar boven en laat je eigen identiteit spreken!

Gelukkig is iedereen anders en heeft iedereen andere behoeftes. Mencare24 denkt graag met je mee en biedt een ruim assortiment, waarmee je het beste in jezelf naar boven kunt halen. Zelfs als je een specifieke behandeling behoeft, kun je genieten van de producten die bij jou passen. Persoonlijke verzorging is dus geen slap geouwehoer, maar zal juist fungeren als een opportunity!

Missie (waar Mencare24 voor staat):
Ons team zorgt voor een optimale service en inlevingsvermogen, zodat alle mannen een betere versie van zichzelf kunnen worden.

Visie (waar Mencare24 voor gaat):
Alle mannen zouden zichzelf moeten kunnen profileren zoals zelf gewenst is.

Waarom Mencare24?

  • Een ruim assortiment aan producten die allen een eigen identiteit hebben welke uiteraard door Mencare24 zelf zijn getest. Wil je zelf ook de testman uithangen? Kies bij je bestelling een gratis sample uit naar keuze.
  • Producten van een hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.
  • Uitgebreide product informatie en zoekfunctie, kom je er zelf niet uit, beschrijf en omschrijf en wij maken voor jou een gemakkelijke productkeuze suggestie. Uitgebreide lifestyle keuze te vinden onder 24you.
  • Altijd lage verzendkosten (€ 4,50) en gratis verzending vanaf € 20,- binnen Nederland, Internationaal vanaf € 50,-.
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis voor bestellingen binnen Nederland, Internationaal 1 tot 3 werkdagen.
  • Volg je bestelling via PostNL Track&Trace
  • Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe trends / merken. Hierdoor ben je als klant altijd verzekerd van de beste, hipste, leukste, stoerste producten! Heb je een suggestie die wij over het hoofd hebben gezien, laat het ons dan snel weten!
  • Mencare24 gaat voor de beste service en kwaliteit. Beoordeel Mencare24 dan ook snel via Kiyoh.