Het kan natuurlijk gebeuren dat een product niet aan je wensen voldoet, beschadigd is of gewoonweg er niet mooi uitziet.

Je kunt alle producten ruilen of retourneren door deze op te sturen naar ons adres. De verzendkosten zijn dan alleen wel voor eigen rekening. Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan het retourneren.

  • Je moet het retourformulier downloaden op onze site en volledig invullen.
  • Het artikel moet ongeopend, in originele verpakking en er nog fatsoenlijk uitzien.
  • Het liefst retourneren in onze eigen postdozen, mochten deze niet meer aanwezig zijn is dit geen probleem

Wanneer bij ontvangst blijkt dat de producten niet aan deze eisen voldoen kunnen wij helaas niet overgaan tot restitutie. Neem bij twijfel van te voren even contact met ons op zodat wij advies kunnen geven.

Het retourformulier is hier te downloaden. Vul deze zo volledig mogelijk in en stuur deze mee met de producten. Onze adres gegevens zijn te vinden onder het kopje over ons.

Na ontvangst en goedkeuring van de geretourneerde producten zullen wij het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terugboeken. De manier waarop hangt af van de wijze van betalen bij aankoop.

Mencare24 kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het eventueel zoekraken of beschadigde retourproducten. Vraag bij de verzender om een verzendbewijs zodat u eventuele schade bij de verzender kan verhalen.