Dr K Soap Company Beard Tonic Fresh Lime 50ml

 14,95

Deze voedende verse baardolie is samengesteld met alle natuurlijke ingrediënten en bevat abrikozenpittenolie voor conditionering van de baard, terwijl jojoba-olie en vitamine E de baard en de onderliggende huid kalmeren en revitaliseren.

Ingrediënten zijn onder meer:
Abrikozenpitolie: een zeer milde natuurlijke olie. Koudgeperst en verfijnd uit de gedroogde pitten van de abrikozenfruit, staat deze olie bekend om zijn vermogen om de huid binnen te dringen zonder een olieachtig gevoel achter te laten. Deze olie is rijk aan essentiële vetzuren (oliezuur, linolzuur) en bevat ook veel vitamine A en C. De uitstekende verzachtende en hydraterende eigenschappen zijn geweldig voor zowel het gezicht als het haar.
Jojoba-olie: deze olie wordt verkregen uit de jojoba-plant, een overblijvende struik afkomstig uit Mexico en delen van de VS (Arizona, Californië). Deze olie wordt veel gebruikt voor huid- en haarverzorging, voornamelijk vanwege de gelijkenis met dat van menselijk talg (van nature uitgescheiden door de olieklieren die onder het huidoppervlak aanwezig zijn).

Bij regelmatig gebruik zal deze zeer voedende olie de baard zacht en gezond maken. Ook heerlijk ruikend - dankzij de toevoeging van een verfrissende mix van limoen, citroen en May Chang etherische oliën.

Voor het beste resultaat 1-2 keer per dag een kleine hoeveelheid aanbrengen, door de baard heen en in de huid eronder masseren.

Geen kunstmatige kleur-, geur- of bewaarmiddelen.

Handgemaakt in Ierland volgens strikte cosmetische richtlijnen van de EU.

Uitverkocht

Artikelnummer: 637122759242 Categorieën: , ,
Brands